Arsene Arsene Arsenal…..

Arsene Arsene Arsenal…..

Tja Arsene Wenger. laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen. het is eigenlijk al een paar jaar tijd dat Arsene Wenger er mee stopt, of in ieder geval de laan uitgestuurd wordt. Hij heeft namelijk al jaren ontzettend goed materiaal, maar wint niets, maar dan ook totaal niets. Dus zeg ik: tijd voor een nieuwe impuls. Ik heb geen idee wat nu de reden zou kunnen zijn van de leiding van Arsenal om de heer Wenger zo lang te laten zitten. Hij zal ongetwijfeld een flinke dosis krediet hebben opgebouwd, maar krediet krijg je (neem ik aan ) door het winnen van prijzen en laat dat nu net hetgeen zijn wat er aan ontbreekt bij Arsene.

Neem het voorbeeld van onze grote vriend claudio Ranieri, die een GROTE prijs won met het kleine leicester, maar nu al op straat staat in verband met het tegenvallende resultaat. Dit is een extreem voorbeeld, want ik spreek hier van een schande, maar goed. Dit is dus wel heel weinig crediet. Vandaar dat ik er zo van opkijk dat onze vriend Wenger zo lang blijft zitten.

Vandaag nam Arsenal het in de returnwedstrijd (thuis) op tegen angstgegner Bayern Munchen. Al 2 keer op rij verloor Arsenal met klinkende cijfers. 5-1 welteverstaan. Zo ook de laatste wedstrijd 2 weken geleden in München. Arsenal  begon vol goede moed aan de wedstrijd en kwam dan ook via The Walcott op voorsprong. Deze voorsprong was van korte duur, want Bayern maakte al snel de gelijkmaker en wat daarna volgde was de bekende weg: Arsenal werd weer eens door Bayern van  de mat gespeeld.

ook dit keer werd het 5-1! Wat dus inhoud dat het over de laatste 3 wedstrijden tussen Bayern en Arsenal 15-3 staat. Geen kattepis als je het mij vraagt. En als we dit doorspelen naar de toekomst van Arsene Wenger, dan ziet het er alles behalve rooskleurig uit. Sterker nog, verschillende mensen hadden spandoeken en of A4’tjes bij zich met de boodschap: Wenger, het is nu echt tijd om te gaan!